Άρης: Τελευταία «πρόβα» και αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Άρης: Τελευταία «πρόβα» και αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Ο Μάντζιος θα κάνει στην απογευματινή προπόνηση τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (21/4) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αλμέιδα, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει και τους εκλεκτούς του

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (21/4) αγώνα με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, στην οποία ο Άκης Μάντζιος θα κάνει και τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας οι Ρόουζ και Μπράμπετς, φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, ενώ για δεύτερο σερί ματς ο Παναγίδης είναι πιθανόν να αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί και η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τους Μορόν και Ανσαριφάρντ, να είναι οι δυο υποψήφιοι. Σε ότι αφορά την αποστολή, την οποία θα ανακοινώσει ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, είναι πιθανόν να επιστρέψει ο Κάρλσον, μετά από τέσσερις μήνες.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι Βέλεθ, Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ, ενώ πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί και ο Φαμπιάνο, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αν και ανέβασε ρυθμούς στη χθεσινή (19/4) προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ