Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Και του χρόνου στη Super League τα «λιοντάρια»

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Και του χρόνου στη Super League τα «λιοντάρια»

O Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα και έπιασε κορυφή στα πλέι άουτ, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή του στην κατηγορία.

Την παραμονή του στη Super League εξασφάλισε και μαθηματικά ο Πανσερραϊκός! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 2-1 του υποβιβασμένου ΠΑΣ Γιάννινα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ και τελείωσε οριστικά με την υπόθεση σωτηρία ενώ έπιασε και κορυφή στο μίνι πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι στο 22′, όταν στο συρτό σουτ του Ροσέρο ο Κατσίκας έπεσε στη γωνία του αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Διαβάστε επίσης: Σαμπαντέλ- Ολυμπιακός 16-10: «Χρυσές» στην καρδιά μας- Δεν τα κατάφεραν στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου

Το σκορ στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών άνοιξε στο 29ο λεπτό για τα «λιοντάρια» ο Τομάς, ο οποίος μετέφερε την μπάλα χωρίς να συναντήσει αντίσταση και με έναν αριστερό «κεραυνό» την έστειλε αρχικά στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Αθανασίου.

Στο 45ο λεπτό ανέτρεψε τον Μπετανκόρ εντός της περιοχής. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά διαπιστώθηκε πως δεν ήταν και ο Ουάρντα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την άσπρη βούλα, στο 45+4′.

Η απάντηση από τους Γιαννιώτες ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: στο 63′ ο Δεληγιαννίδης υπέπεσε σε παράβαση επί του Λεό και ο Κόντε που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εραμούσπε σούταρε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα και ο Γούλερι την έδιωξε περάσει την γραμμή στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, η λήξη του οποίου βρήκε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικεφαλής στην κούρσα των πλέι άουτ, μετά τις χθεσινές ήττες Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου (78’ Στάικος), Τόμας (88’ Ντανκερλούι), Ουάρντα, Άλεξιτς (78’ Χατζηστραβός), Μπεντανκόρ (66’ Γούλερι)

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Παντελάκης (49’ Μπακαδήμας), Κιάκος (46’ Πανάγου), Τζίνο (59’ Μπεγκάλα), Ροσέρο, Ριένστρα (46’ Κύρκος), Λεό (72’ Παμλίδης), Σόρια, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κόντε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ