Αλμέιδα: «Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο- Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και το γυρίσαμε»

Αλμέιδα: «Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο- Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και το γυρίσαμε»

Ο Ματίας Αλμέιδα υποστήριξε ότι στο ημίχρονο είπε κάποια πράγματα στους παίκτες του, εκείνοι βελτιώθηκαν στο 2ο μέρος και γι' αυτό νίκησαν.

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε σε μειονεκτική θέση και πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να το γυρίσει και να επιβληθεί τελικά με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στα πράγματα που άλλαξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Διαβάστε επίσης: Κόβεντρι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 ( 2-4 στα πέναλτι): Πήρε το «θρίλερ» και προκρίθηκε στον τελικό η Γιουνάιτεντ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:

«Το παιχνίδι στο 1ο μέρος ήταν ισοδύναμο. Ο αντίπαλος έφτασε 2-3 φορές με πολύ κίνδυνο. Στο 2ο μέρος βελτιωθήκαμε και μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αλλά ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που μας κοστίζει όταν τον αντιμετωπίζουμε».

Για το τι άλλαξε στο 2ο μέρος για να έρθει η ανατροπή: «Είπαμε κάποια πράγματα, τα οποία καλύτερα να μείνουν μεταξύ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ