Έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Άμραμπατ – Κάλεσμα ενόψει Παναθηναϊκού από τον Μαροκινό (pic)

Έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Άμραμπατ – Κάλεσμα ενόψει Παναθηναϊκού από τον Μαροκινό (pic)

Ο Νόρντιν Άμραμπατ γίόρτασε με γκολ τις 100 συμμετοχές του με τη φανέλα της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του στη NOVA έδωσε το σύνθημα ενόψει Παναθηναϊκού.

Ιδιαίτερο ήταν το ματς με τον Άρη για τον Νόρντιν Άμραμπατ που έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Μαροκινός μάλιστα το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο αφού πέτυχε και το γκολ που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Όσα αναφέρει η ΑΕΚ σχετικά: 

«Ο σκόρερ του γκολ της νίκης για την ομάδα μας απέναντι στον Άρη, Νόρντιν Άμραμπατ, συμπλήρωσε με την αποψινή του τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις! Αυτό απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν το 20ο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα, ενώ έχει στο ενεργητικό του και 15 ασίστ! Well done Nordin!».

Διαβάστε επίσης: Κόβεντρι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 ( 2-4 στα πέναλτι): Πήρε το «θρίλερ» και προκρίθηκε στον τελικό η Γιουνάιτεντ

Όσα είπε ο Άμραμπατ στη NOVA:

Πως νιώθει; Είναι μια δύσκολη νίκη με δικό του γκολ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια σημαντική νίκη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, έπαιζε με τον κόσμο του, πολύ καλά. Σήμερα ήταν πιο αγκρέσιβ ο Άρης. Είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι αλλά το καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντική νίκη, ήταν απαραίτητοι οι βαθμοί για εμάς».

Τι αλλάζει στο δεύτερο μέρος και έρχεται η πίεση;

«Να συγχαρώ τον αντίπαλο γκολκίπερ του Άρη αρχικά, είχε εξαιρετική απόδοση. Ο προπονητής μπήκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, μας έκανε έναν ωραίο λόγο μας έδωσε κίνητρο, έκανε αλλαγές στο κέντρο. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους».

Πως νιώθει για τις 100 συμμετοχές που τις συνδύασε με γκολ;

«Είναι πολύ ωραία κίνηση από το σύλλογο η φανέλα με τις 100 συμμετοχές και μπόρεσα και σκόραρε ένα σημαντικό γκολ με το αριστερό. Νιώθαμε πίεση η αλήθεια είναι. Μπόρεσα και σκόραρα όμως, βοήθησα την ομάδα και είμαι χαρούμενος, είναι η 3η σεζόν μου στην ΑΕΚ, δεν είναι κακό για την ηλικία μου, οι 100 συμμετοχές (γέλια)».

Αν το περίμενε όταν ερχόταν ότι θα έφτανε τις 100 συμμετοχές με την ΑΕΚ;

«Δεν το περίμενα ότι θα έμενα 3 χρόνια. Η ΑΕΚ είναι ένα απίστευτο κλάμπ, με έναν απίστευτο κόσμο και απίστευτο γήπεδο. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να νιώθω ωραία και θα ήθελα να συνδυάσω με ένα πρωτάθλημα τις 100 μου συμμετοχές διαφορετικά θα είναι μια χάλια σεζόν».

Αν έχει δει την φωτογραφία της ΑΕΚ για τις 100 συμμετοχές;

«Όχι θα το τσεκάρω μετά».

Η φανέλα που θα πάει;

«Για φιλανθρωπική δράση. Ξεκινάμε με 5.000. Ίσως ο πρόεδρος δώσει λίγα παραπάνω (γέλια)».

Υπάρχει μέλλον του Άμραμπατ στην ΑΕΚ;

«Δεν ξέρω. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πρωτάθλημα. Τέσσερα ματς απομένουν».

Το μήνυμα του στον κόσμο για την Τετάρτη;

«Οπαδοί της ΑΕΚ, την Τετάρτη σας χρειαζόμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελάτε στο γήπεδο, ελάτε νωρίς, δώστε μας ενέργεια, δώστε μας δώστε μας ό,τι έχετε για να γίνετε ο 12ος παίκτης για να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη».

Πότε έτρεχε περισσότερο; Όταν ήταν 20 ετών ή τώρα;

«Δεν γνωρίζω, τότε δεν υπήρχαν gps τώρα αισθάνομαι πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ