Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το Conference League»

Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το Conference League»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν και για τους δύο τίτλους που διεκδικούν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 2-1 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και όχι μόνο απλά 11 καλούς παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Άρης – ΑΕΚ 1-2: «Άσο» ημίχρονο, «διπλό» τελικό στο Βικελίδης

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και στις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν και για τους δύο τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι, ευτυχώς με το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε, γιατί στα τελευταία λεπτά όλοι είδαμε πως υποφέραμε, μας πίεσαν πολύ.

Το καλό που μένει είναι παρόλο που κάναμε αυτές τις αλλαγές, όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν ότι είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο 11 παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έπαιξαν. Πριν από τρεις ημέρες παίξαμε ένα παιχνίδι 120 λεπτά. Αν επέλεγα τους ίδιους παίκτες ήξερα ότι δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν στο μέγιστο ρυθμό. Γι’ αυτό προτίμησα να βάλω παίκτες που θα μπορούσαν να αποδώσουν και έτσι αποφάσισα να αλλάξω τη μισή ομάδα. Βάλαμε αυτούς που ήταν σε καλύτερη κατάσταση», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζήτησαν μέσω συνθημάτων το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό: «Φυσικά και το ζητάνε. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε πρωτάθλημα ακόμη μπροστά μας. 4 παιχνίδια, είναι πολλά, θα παλέψουμε σε όλα. Από τη στιγμή που είμαστε ακόμα ζωντανοί, δεν θα το αφήσουμε έτσι και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες και τις ελπίδες μας. Για τον αγώνα με την Αστον Βίλα, δεν πρόκειται να το αφήσουμε, θα το παλέψουμε. θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ και δεν θέλουμε να μείνουμε μέχρι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ