Κίνι: «Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας»

Κίνι: «Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας»

Ο Κίνι μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ποιότητα και γεμάτο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Κίνι να βοηθά τα μέγιστα, σκοράροντας το πρώτο τέρμα των Ερυθρόλευκων.

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε στις δηλώσεις του πως οι Πειραιώτες έχουν μεγάλη ποιότητα και έδειξαν πόσο μεγάλο ρόστερ διαθέτουν.

Οι δηλώσεις του Κίνι:

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν».

Για το πώς άλλαξε το πρόσωπο του Ολυμπιακού επί Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ