Βόκολος: «Μπορούσαμε και καλύτερο αποτέλεσμα»

Βόκολος: «Μπορούσαμε και καλύτερο αποτέλεσμα»

Μετά την λήξη της αναμέτρησης της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και παρόλο που προηγήθηκε πριν το ημίχρονο με τον Σλίβκα, το γκολ του Σβαμπ στο 100′ (!) στέρησε από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου την νίκη.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το τελικό αποτέλεσμα τονίζοντας πως θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Τι περιμένει τον Ολυμπιακό στη σειρά με την Μπαρτσελόνα που ξεκινάει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα: «Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αυτό λέω πάντα και αυτό ζητάω, να παλεύουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα βάση της εικόνας μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο φινάλε και πήραμε έναν βαθμό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια».

Για την σημερινή εικόνα των δύο νεαρών Κοντονίκου και Γιαννούτσου: «Ευκαιρίες θα δοθούν, παίζουμε με εξαιρετικές ομάδες και ευκαιρίες θα πάρουν όλοι. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς. Είχαμε και σήμερα προβλήματα, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα έδειξαν πως δικαίως αυτή η ομάδα πέτυχε όλα όσα πέτυχε φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ