Άρης: Η τιμωρία σταματάει τον «βιονικό» Μπράμπετς

Άρης: Η τιμωρία σταματάει τον «βιονικό» Μπράμπετς

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι (15/5) της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τη Λαμία και θα μείνει εκτός μετά από 17 συνεχόμενα ενενηντάλεπτα.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στο εκτός έδρας κυριακάτικο (28/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν η τρίτη και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο παιχνίδι (15/5) της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις κόντρα στους «πράσινους» θα μείνει εκτός, λόγω της τιμωρίας του, μετά από 17 συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία δεν είχε γίνει ούτε αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Τι ισχύει για κόσμο στις κερκίδες

Ο Μπράμπετς ήταν ο μοναδικός παίκτης των κιτρινόμαυρων, που είχε το απόλυτο στα αγωνιστικά λεπτά, στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ρόουζ, σε μια αναμέτρηση, πάντως, στην οποία ο Άκης Μάντζιος είναι πιθανόν να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ