Άρης : Οι Ολλανδοί και τα φιλικά

Άρης : Οι Ολλανδοί και τα φιλικά

Ντε Γκράαφσαπ και Βίλεμ ανακοίνωσαν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

Εκτός από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα τους στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ , την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και για τα παιχνίδια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. Μπορεί, μάλιστα, οι ίδιοι να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα κάτι, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους πιθανούς αντιπάλους τους. Συγκεκριμένα η Ντε Γκράασφσαπ ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τους «κίτρινους» στις 31 Ιουλίου και η Βίλεμ ότι θα τους υποδεχθεί στο γήπεδο της στις 4 Αυγούστου.

Όλα ανοικτά με Ντούνη-Μιλούνοβιτς

Κρίσιμες θα πρέπει να θεωρούνται οι επόμενες μέρες, σε ότι αφορά το μέλλον των Μάρκου Ντούνη και Λούκα Μιλούνοβιτς στον Άρη. Οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο των δυο παικτών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνουν. Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, ενώ ο Μιλούνοβιτς έχει για ακόμα έναν χρόνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ