Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης : Οι Ολλανδοί και τα φιλικά

Ντε Γκράαφσαπ και Βίλεμ ανακοίνωσαν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

Άρης : Οι Ολλανδοί και τα φιλικά | to10.gr

Εκτός από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα τους στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ , την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και για τα παιχνίδια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. Μπορεί, μάλιστα, οι ίδιοι να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα κάτι, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους πιθανούς αντιπάλους τους. Συγκεκριμένα η Ντε Γκράασφσαπ ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τους «κίτρινους» στις 31 Ιουλίου και η Βίλεμ ότι θα τους υποδεχθεί στο γήπεδο της στις 4 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα ανοικτά με Ντούνη-Μιλούνοβιτς

Κρίσιμες θα πρέπει να θεωρούνται οι επόμενες μέρες, σε ότι αφορά το μέλλον των Μάρκου Ντούνη και Λούκα Μιλούνοβιτς στον Άρη. Οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο των δυο παικτών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνουν. Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, ενώ ο Μιλούνοβιτς έχει για ακόμα έναν χρόνο