Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης – Συνθήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το ξενοδοχείο του

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης – Συνθήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το ξενοδοχείο του

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του...

O Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία του στη συμπρωτεύουσα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά το βράδυ της Παρασκευής διαπίστωσαν ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι στη Θεσσαλονίκη και διέσχισαν με μηχανάκια τη Λεωφόρο Νίκης, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Μελισσανίδη κάτω από γνωστό ξενοδοχείο που υπάρχει στην περιοχή…

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή (19/5), διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off της Super League και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ παλεύουν για το ποιος από τους δύο θα είναι αυτός που θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλει μόνο νίκη απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο εκτός έδρας για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την ίδια ώρα η ΑΕΚ αντιμετωπίσει τη λαμία στην «Opap Arena» και θέλει μόνο τρίποντο και παράλληλα απώλεια των ασπρόμαυρων για να είναι εκείνη που θα βρίσκεται στην κορυφή με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ