Άρης: Τα δεδομένα για τον προπονητή

Άρης: Τα δεδομένα για τον προπονητή

Στην κορυφή της λίστας των θεμάτων που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, είναι η απόφαση για το αν ο Άκης Μάντζιος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μετά τα όσα έγιναν στον σαββατιάτικο (25/5) τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είναι, όμως, υποχρεωμένος να στρέψει το βλέμμα του στην επόμενη μέρα, με πρωταρχικό μέλημα, να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Το συμβόλαιο του Άκη Μάντζιου ολοκληρώνεται στα τέλη του επόμενου μήνα και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει θετική διάθεση από τη διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου να συνεχίσει στον πάγκο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Η «χρυσή» βίβλος της Euroleague: Τρίτος με επτά κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός, πίσω μόνο από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

Ο Έλληνας τεχνικός έχει και αυτός, φυσικά, τις δικές του ευθύνες, όπως όλοι στην ομάδα, για την απώλεια του Κυπέλλου, όμως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βοήθησε σημαντικά και συμμάζεψε τα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό τμήμα, αναλαμβάνοντας σε μια δύσκολη στιγμή.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Αναμένεται, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα να έχει την πρώτη συνάντηση με τον Άκη Μάντζιο, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ