Μακ: «ΠΑΟΚ για πάντα» (pic)

Μακ: «ΠΑΟΚ για πάντα» (pic)

Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε στη Ζενίτ αλλά η καρδιά του (και της συζύγου του) παραμένουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Μακ είχε πρωτοέρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014. Έμεινε στον Δικέφαλο έως το 2016 και τότε πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ, η οποία πλήρωσε 3,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Πέρυσι ο Σλοβάκος επέστρεψε για μια σεζόν δανεικός στον ΠΑΟΚ, κέρδισε με την ομάδα το Κύπελλο αλλά καθώς η ρήτρα που είχε μπει για την απόκτησή του ήταν υψηλή (2 εκ. ευρώ) για την απόδοση που είχε, ο Δικέφαλος δεν την ενεργοποίησε και ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του, δέθηκαν πολύ με τον ΠΑΟΚ στα τρία συνολικά χρόνια που έζησαν στη Θεσσαλονίκη.

Η Σουζάνα Μακ έκανε ότι μπορούσε πέρυσι για να δει τον Σλοβάκο επιθετικό να επιστρέφει έστω ως δανεικός στον Δικέφαλο και τώρα που επέστρεψε στην Αγία Πετρούπολη, ανέβασε στο Instagram μια ΠΑΟΚτσήδικη φωτογραφία με το μήνυμα: «ΠΑΟΚ για πάντα».

Ένα σενάριο θέλει τον Μακ να ψάχνει νέα επιστροφή στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο και λόγω των παικτών που έχει ο Δικέφαλος στη θέση που παίζει ο Σλοβάκος, αλλά λόγω των αξιώσεων της Ζενίτ. Εκτός αν τον αφήσει ελεύθερο, κάτι που δεν είναι απίθανο…

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ