Μακελελέ: «Ο Αμπράμοβιτς χάλασε την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Μακελελέ: «Ο Αμπράμοβιτς χάλασε την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον μεγάλο Κλοντ Μακελελέ που ανέφερε τους λόγους που χάλασε μια τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Ο Κλοντ Μακελελέ υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένας ποδοσφαιριστής που επανακαθόρισε τον ρόλο του 6αριού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και έκανε μια μεγάλη και λαμπερή καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Εθνική Γαλλίας.

Στις ομάδες της καριέρας του λίγο έλειψε να είναι μάλιστα και ο Ολυμπιακός, αλλά όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα ΦΩΣ, ο νυν τεχνικός της Έουπεν που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό πρόσφατα σε φιλικό, η σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό χάλασε μετά την παρέμβαση του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2007 είχα συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό. Φανταστείτε ότι είχα μιλήσει μέχρι και με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ήταν μία προοπτική που δεν με άφηνε αδιάφορο. Όμως, έχω την εντύπωση ότι τη μεταγραφή τη χάλασε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος. Δεν ήθελε να φύγω… Μάλλον με εκτιμούσε πολύ. Ήμουν από τους παίκτες που είχε πάρει στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι. Ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, ότι ήμουν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει το 2003».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ