Στο Βέλγιο για την Γάνδη ο Οφόε

Στο Βέλγιο για την Γάνδη ο Οφόε

Ο Οτζίτζα Οφόε βρίσκεται στο Βέλγιο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις με την μεταγραφή του στην Γάνδη να μπαίνει στην τελική ευθεία. Δεν έχει ακόμη πάντως υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν οι Βέλγοι.

Τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της αποχώρησης του Οφόε από τον Ολυμπιακό καθώς ο Βέλγος μέσος βρίσκεται στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γάνδης και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Η παρουσία του Οφόε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Γάνδης σύμφωνα και με όσα μεταφέρουν απο την πατρίδα του ποδοσφαιριστή δείχνει πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η βελγική ιστοσελίδα nieuwsblad.be έχει και σχετικές φωτογραφίες στο δημοσίευμά της για την άφιξη του Οφόε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Γάνδης. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Οι Βέλγοι όμως θεωρούν πως δεν θα προκύψει πρόβλημα για αυτό και προχώρησαν την διαδικασία με τον Οφόε να περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Μετά τον Εμενίκε που αποχώρησε στον Ολυμπιακό στόχευαν στην άμεση αποχώρηση και του Οφόε όπως είχατε διαβάσει σχετικά από to10.gr που εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται καθώς παρά την αρχική εξαιρετική παρουσία που είχε στην πορεία εξελίχθηκε σε σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα μη προσφέροντας αγωνιστικά και τα αναμενόμενα.

Ο Οφόε πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Γάνδης με τις πληροφορίες απο το Βέλγιο να αναφέρουν πως το κόστος θα φτάσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Απο την πλευρά του Ολυμπιακού μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για τις εξελίξεις στο θέμα του Οφόε όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και απο την στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται για τα τελικά στο Βέλγιο όλα δείχνουν πως θα κλείσει θετικά και η υπόθεση του με την οριστική αποχώρηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ