Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε Χατζηθεοδωρίδη

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε Χατζηθεοδωρίδη

Την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Μπρεντφορντ, η οποία θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Χατζηθεοδωρίδης βρίσκεται ήδη με την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Χατζηθεοδωριδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια. Ο Χατζηθεοδωριδης, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ανήκε στην αγγλική Μπετφορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος».

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του τριφυλλιού δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου και για μένα ένα μεγάλο βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να παίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ