«Πόρτα» από το Εφετείο σε «βαριά» ονόματα του Koriopolis

«Πόρτα» από το Εφετείο σε «βαριά» ονόματα του Koriopolis

Εξελίξεις στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων σε δεύτερο βαθμό.

Δυσάρεστα νέα για σχεδόν τους μισούς κατηγορούμενους στην υπόθεση του Koriopolis, υπόθεση που συνεχίζεται πλέον σε δεύτερο βαθμό.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στη συνεδρίαση της Τετάρτης (25/7), απέρριψε ένσταση από δικηγόρο κατηγορούμενου για το αν είναι νομικά βάσιμη η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι 27 από τους 58 καταδικασθέντες σε κάθειρξη για το εν λόγω αδίκημα, μαζί με την κατηγορία για δωροδοκία ή την διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος, δεν κατάφεραν λοιπόν, να ελαφρύνουν τη θέση τους.

Ανάμεσα τους είναι «βαριά» ονόματα της υπόθεσης όπως οι Μπέος, Τσακογιάννης, Κομπότης, Μπάκος, Μποροβήλος.

Αναλυτικά, πρόκειται τους: Μπέο Αχιλλέα, Τσακογιάννη Γιώργο, Κομπότη Γιάννη, Μποροβήλο Γιώργο, Μπάκο Δημήτρη, Καρακούλια Βασίλη, Δημόπουλο Βασίλη, Ζαβαντία Δημήτρη, Γεωρτσιάκο Βασίλη, Ντότση Θανάση, Χαλκο Νίκο, Νικολόπουλο Μιχάλη, Παντελή Νίκο, Πουλόπουλο Γιώργο, Προβατίδη Στάθη, Ρουτζιέρη Πέτρο, Ναυρινιάδη Ιωάννη, Αδαμάκη Βασίλη, Δήμου Παύλο, Σιδηρόπουλο Μάκη, Τζιβελέκη Μιχάλη, Βυθοπούλου Μαρία, Τσεκερίδη Γιώργο, Ταμπάση Χαράλαμπο, Διγώνη Γιώργο, Γαλαίο Γιώργο, Ήμμελο Λευτέρη.

Το δικαστήριο εξάλλου, θα απαντήσει την Πέμπτη (26/7), στην ένσταση για λογαριασμό 39 καταδικασθέντων για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, που έχει υποβάλλει ο δικηγόρος, Κίμωνας Ευαγγελάτος, ζητώντας να παύσει η δίωξή λόγω παραγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ