ΠΑΣ Γιάννινα : «Κάπου κουράζουν τα δημοσιεύματα για Κόντε»

ΠΑΣ Γιάννινα : «Κάπου κουράζουν τα δημοσιεύματα για Κόντε»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού, Πέδρο Κόντε.

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τον 30χρονο επιθετικό της, Πέδρο Κόντε, τονίζοντας πώς ναι μεν υφίσταται ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες για τον Ισπανό, αλλά και ότι δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση απόκτησής του προς τους Ηπειρώτες. Μάλιστα, ζητά «μέτρο στα δημοσιεύματα και κυρίως να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Επειδή πολλά δημοσιεύματα κατακλύζουν τον τύπο περί της μεταγραφής του Conde και επειδή κάπου κουράζει απλά να βγαίνουν θέματα χωρίς αντίκρισμα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μέχρι τώρα έχει υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από διάφορες ομάδες αλλά όχι κάποια επίσημη πρόταση στο τραπέζι. Για λόγους ηρεμίας και της ομάδας και του ποδοσφαιριστή θα θέλαμε να υπάρχει μέτρο στα δημοσιεύματα και κυρίως να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα».

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και εξακολουθεί να έχει επαφή μαζί του, ενώ χθεσινό (25/07) δημοσίευμα από τη Βοσνία έκανε λόγο για ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Σαμπάμπ, Ατλέτικο Νασιονάλ και Μπαρανκίλα της Κολομβίας για τον Κόντε. Ο 30χρονος πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις και πέτυχε 14 γκολ την περασμένη σεζόν στη Superleague, ενώ ανήκει στον ΠΑΣ από το καλοκαίρι του 2016, όταν αποκτήθηκε από την ισπανική Μερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ