Επίσημο : Στη Φιορεντίνα ο Αντζουλάς

Επίσημο : Στη Φιορεντίνα ο Αντζουλάς

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Αντζουλά από τον Αστέρα Τρίπολης με μορφή δανεισμού, αλλά και με ειδική ρήτρα εξαγοράς ύψους σχεδόν 2.500.000 ευρώ.

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε το Σάββατο (28/07) τον Γιώργο Αντζουλά από τον Αστέρα Τρίπολης. Η ιταλική ομάδα συμφώνησε για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από τους Αρκάδες, ωστόσο η ρήτρα αγοράς που τοποθετήθηκε, ύψους σχεδόν 2.500.000 ευρώ, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα με την πρώτη συμμετοχή του 18χρονου στους «βιόλα».

Πρόκειται για ακόμη έναν νεαρό Έλληνα στόπερ που παίρνει μεταγραφή σε ομάδα από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στην Άρσεναλ και τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Δημήτρη Νικολάου στην Ουντινέζε.

Ο Αντζουλάς δεν βρέθηκε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Αστέρα, παρότι ο Σάββας Παντελίδης πήρε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές μαζί του. Εφόσον η εν λόγω μεταγραφή ολοκληρωθεί, η ομάδα της Τρίπολης θα συνεχίσει την «παράδοση» των ακριβών πωλήσεων, μετά τους Κώστα Φορτούνη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Τάσο Μπακασέτα, Απόστολο Γιάννου και Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Ο 18χρονος ξεχωρίζει για τα αθλητικά προσόντα του, ενώ το επικρατέστερο σενάριο λέει πως αφότου αποκτηθεί από τη Φιορεντίνα, θα παραχωρηθεί δανεικός για μία ή δύο σεζόν, καθώς παρότι θεωρείται εξαιρετικά ταλαντούχος, οι «βιόλα» εκτιμούν ότι είναι ανέτοιμος για να συνεισφέρει σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως η Serie A. Με τη φανέλα του Αστέρα πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις μία εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ έχει περάσει από τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ