Άρης: Αμφίβολοι για την Κρήτη οι Φαμπιάνο και Σιφουέντες

Άρης: Αμφίβολοι για την Κρήτη οι Φαμπιάνο και Σιφουέντες

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και ο μέσος από το Εκουαδόρ δεν πήραν μέρος στην προπόνηση και η συμμετοχή τους στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για το οποίο είναι αμφίβολοι οι Φαμπιάνο και Σιφουάντες.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο μέσος από το Εκουαδόρ έκανε αποθεραπεια λόγω κάκωσης στη μέση και η συμμετοχή της στον αγώνα της Κρήτης θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Λεφτά δεν έχει, αλλά τρελαίνει κόσμο – Θέλει και τον Χουλιάν Άλβαρεζ (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo game και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο).

Ο Χοσέ Σιφουέντες (κάκωση στη μέση) έκανε θεραπεία, ο Φαμπιάνο Λέισμαν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ατομικό (καθημερινά θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασής τους), ενώ ο Κίκε Σαβέριο προπονήθηκε κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο “Δασυγένειο” ενόψει του αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (03/05, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League”».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ