«Η Ράγιο Βαγεκάνο θέλει τον Ινσούα, ο Παναθηναϊκός ζητάει 700.000»

«Η Ράγιο Βαγεκάνο θέλει τον Ινσούα, ο Παναθηναϊκός ζητάει 700.000»

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ράγιο Βαγεκάνο για τον Εμάνουελ Ινσούα, τονίζοντας, δε, πως ο Παναθηναϊκός ζητάει 700.000 ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού.

Η Ράγιο Βαγεκάνο βρίσκεται (μεταξύ άλλων) σε αναζήτηση αριστερού μπακ εν όψει της νέας σεζόν και μία εκ των περιπτώσεων που εξετάζει είναι εκείνη του Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Mercafichajes, η οποία ασχολείται κυρίως με μεταγραφικά των ομάδων της La Liga.

Μάλιστα, σε αυτό τονίζεται ότι το Τριφύλλι ζητάει μόλις 700.000 ευρώ για τον Αργεντινό, ποσό το οποίο μπορεί να «σηκώσει» η ισπανική ομάδα, που έχει μόνο έναν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, τον Άλεξ Μορένο. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι Πράσινοι αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον 27χρονο στην άλλη ενδιαφερόμενη, τη Λας Πάλμας, έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ.

Εντούτοις, όπως είχε γίνει γνωστό στις 9 Αυγούστου, με το πέρας της προθεσμίας που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός στη τη Λας Πάλμας, είχε οριστικοποιηθεί και η παραμονή του Ινσούα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Εκτός αυτού, η πρόταση της Λας Πάλμας ξεπερνούσε τα 750.000 ευρώ (η ρήτρα είναι στο 1.500.000, με την Ουντινέζε να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης), με τον Παναθηναϊκό να εξηγεί, μάλιστα, στον Αργεντινό πως πολιτική της ομάδας είναι η ενίσχυση και όχι η αποδυνάμωση του ρόστερ.

Την περασμένη σεζόν ο Ινσούα πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις και πέτυχε ένα γκολ με την Πράσινη φανέλα, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν αναπληρωματικός για τη θέση του αριστερού μπακ, πίσω από τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος εν συνεχεία μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Φέτος αναμένεται να έχει σαφώς πιο αναβαθμισμένο ρόλο του Τριφυλλιού, όντας εκ των πιο έμπειρων παικτών στο ρόστερ. Η Ράγιο Βαγεκάνο βρίσκεται στη Segunda Division και έχει ως στόχο την άνοδο στη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ