Ο Μάρκοβιτς ακολούθησε τον ΠΑΟΚ στο Instagram!

Ο Μάρκοβιτς ακολούθησε τον ΠΑΟΚ στο Instagram!

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς προχώρησε σε μια κίνηση με νόημα για το μέλλον του, καθώς ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Instagram.

Μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα και τον αποκλεισμό από το Champions League, to10.gr αποκάλυψε τις επαφές του Δικεφάλου του βορρά μ τον Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ προσπαθεί να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους κόκκινους για τον παίκτη, ενώ δεν είναι τυχαίο πως βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και ο ατζέντης του Μάρκοβιτς, Μίλος Μαλένοβιτς, στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα για τα play off του Champions League.

Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι μεγάλη για τους Κυπελλούχους Ελλάδας οι οποίοι προσφέρουν στην Λίβερπουλ 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης ενώ στον Μάρκοβιτς δίνει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ για την επόμενη 3ετια συν μπόνους επίτευξης στόχων, με τη μεταγραφή να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της.

Ο ίδιος ο Μάρκοβιτς, που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, προχώρησε μάλιστα σε μια κίνησε με ιδιαίτερο νόημα όσον αφορά το μέλλον του, διότι ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Σέρβος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Άντερλεχτ είναι επιλεκτικός και ακολουθεί μόνο 75 προφίλ στον λογαριασμό του με το προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προστίθενται σε αυτά τις τελευταίες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ