Το «όχι» στην Φενέρμπαχτσε για Πέλκα

Το «όχι» στην Φενέρμπαχτσε για Πέλκα

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών έφερε τον Νίκο Καρέλη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κατά την διάρκεια αυτής υπήρξε ένα «θρίλερ» αφού και φαίνεται πως κάτι… ήξερε ο Ράζβαν Λουτσέσκου που δήλωνε το πρωί της Παρασκευής ότι σιχαίνεται αυτή την ημέρα.

Η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να δελεάσει τον Δικέφαλο για την αποκτήσει τον Δημήτρη Πέλκα, ωστόσο ο Δικέφαλος αρνήθηκε την πρόταση της τουρκικής ομάδας, διατηρώντας στο ρόστερ του, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, μια από τις προτεραιότητες του 49χρονου Ρουμάνου προπονητή.

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν αυτό που απασχόλησε, λόγω του ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο η… πραγματική πρόταση δεν ήρθε για τον Σέρβο φορ, αλλά για τον Δημήτρη Πέλκα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ για τον 24χρονο Γιαννιτσιώτη μεσοεπιθετικό από την Φενέρμπαχτσε. Η πρόταση της Τουρκικής ομάδας δεν «ισοφάρισε» την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πέλκα, που φτάνει τα 7.000.000 ευρώ, ωστόσο μέσω ενός πολύ μεγάλου ποσοστού μεταπώλησης η Φενέρ προσπάθησε να ανεβάσει την προσφορά.

Για την πρόταση της Φενέρμπαχτσε ενημερώθηκε από νωρίς τόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όσο και ο Δημήτρης Πέλκας. Από την πλευρά του ο Ρουμάνος προπονητής, ξεκαθάρισε πως τον θέλει στην ομάδα και δεν θέλει να αποχωρήσει σε καμία περίπτωση, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να πάει στην Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ