Επικοινωνία Καμμένου με Καρυπίδη για έργα ανάπλασης στο Βικελίδης

Επικοινωνία Καμμένου με Καρυπίδη για έργα ανάπλασης στο Βικελίδης

Πρόθεση της Κυβέρνησης να βοηθήσει τον Άρη σε έργα ανακατασκευής τους γηπέδου του. Κατατίθεται μελέτη ανάπλασης από τους κίτρινους, εξετάζεται η αύξηση της χωρητικότητας του Βικελίδης.

Διάθεση να συμβάλλει στην αναμόρφωση του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης δείχνει η Πολιτεία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τρίτη (11/9) ο υπουργός Εθνικής Άμυνα, Πάνος Καμμένος με τον Θόδωρο Καρυπίδη προέκυψε η επιθυμία της Κυβέρνησης να βοηθήσει τους κίτρινους να προχωρήσουν άμεσα τα έργα περαιτέρω ανάπλασης τόσο της ιστορικής έδρας του Άρη όσο και του Δασυγένειου προπονητικού κέντρο.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της κίτρινης ΠΑΕ έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε και διαπίστωσε τη βούληση του κου Καμμένου και της κυβέρνησης να βοηθήσει τον Άρη.

Πλέον, μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στην Αθήνα, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να παραδίδει τον κ. Καμμένο ειδική μελέτη για τα έργα ανάπλασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτά τα οποία συζητήθηκαν ήταν και το ενδεχόμενο το Βικελίδης να μεγαλώσει σε χωρητικότητα! Παράλληλα να δημιουργηθούν εμπορικοί χώροι και να αξιοποιηθούν προς όφελος της ΠΑΕ.

Γενικότερα η επικοινωνία των δύο ανδρών κινήθηκε σε αυτό το πλαίσιο ενώ συζητήθηκαν και άλλες λεπτομέρειες που θα γίνουν γνωστές προσεχώς. Από εκεί και πέρα, να προσθέσουμε οτι η μελέτη για τα έργα θα ανατεθεί φυσικά σε εξειδικευμένο γραφείο.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, ο Καρυπίδης έμεινε ευχαριστημένος από όσα του μετέφερε ο Καμμένος και πλέον οι δυο τους θα τα πουν από κοντά στην Αθήνα από την ερχόμενη εβδομάδα ώστε το θέμα να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ