Σενάριο για Παναθηναϊκό και Πασαλίδη

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Πασαλίδη

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, οι οποίοι κοιτάζουν την περίπτωση του ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει περιορισμούς στις μεταγραφές λόγω του ότι δεν έχει εξοφλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του παρελθόντος και επειδή βρίσκεται σε δύσκολη θέση οικονομικά. Οι πράσινοι παρόλα αυτά κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τον Νταμπίζα και τον Δώνη να ψάχνουν ότι καλύτερο για το τριφύλλι ενόψει Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι δύο άνδρες των πρασίνων είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο μάλιστα είναι πολύ πιθανό να κινηθεί ο Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο το τριφύλλι θα έχει δικαίωμα μόνο μιας μεταγραφής που θα αφορά Έλληνα άνω των 23 ετών. Παρόλα αυτά το θετικό στην υπόθεση του Πασαλίδη είναι η ηλικία του, καθώς οι πράσινοι μπορούν να αποκτήσουν όσους Έλληνες επιθυμούν κάτω από τα 23 χρόνια και ο στόπερ των Αρκάδων ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ