Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη

Με μια αλλαγή από τον ματς με την Μπέτις παρατάσσει τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί στις προπονήσεις που προηγήθηκαν ο Πέδρο Μαρτίνς να έδειξε πως σκεφτόταν νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπέτις όμως τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή.

Αυτή του Γκερέρο αντί του Χασάν στην κορυφή της επίθεσης με τους υπόλοιπους να είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν απέναντι στην Ισπανική ομάδα την περασμένη Πέμπτη. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο:

Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δείξει στις προπονήσεις την πρόθεση του να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που είχε μπει αλλαγή με τους Ισπανούς, να δώσει βασικό ρόλο στον Νάτχο που έπαιξε ως αλλαγή από το 35΄και μετά κόντρα στην Μπέτις και τον Γκερέρο αντί του Χασάν.

Τελικά η απόφαση του τεχνικού του Ολυμπιακού ήταν να εμπιστευθεί και πάλι δίπλα στον Καμαρά τον Μπουχαλάκη για τον οποίο όπως τόνισε και στην ομιλία του προς τους παίκτες τον έκανε νωρίς αλλαγή με την Μπέτις όχι γιατί θεωρούσε πως δεν έπαιζε καλά αλλά γιατί φοβήθηκε την αποβολή του ενώ διατήρησε και τον Φέτφα που παίζει για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην αρχική 11αδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ