Γκαρσία: «Φέτος ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Γκαρσία: «Φέτος ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Ουρουγουανός εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τη φετινή σεζόν ο Δικέφαλος θα πάρει τον τίτλο που κυνηγάει τόσα χρόνια.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕ Λεμεσού με σκορ 2-1 μέσα στην Κύπρο, με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Ο Ουρουγουανός στις δηλώσεις του, εκτός από την προσπάθεια των νεαρών του Δικέφαλου, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και τόνισε ότι φέτος ήρθε η ώρα θα στεφθεί πρωταθλήτρια!

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Πάντα κυνηγάμε και πάντα μας κυνηγάνε. Πάντα ως ΠΑΟΚ έχουμε πολλούς αντίπαλους, αλλά έτσι είναι πιο ωραίο. Πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα μας, είναι καλή και δουλεύει σωστά. Θεωρώ ότι φέτος, αν πάνε όλα όπως πρέπει, θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τη νίκη της δικής του ομάδας (Κ19) μέσα στην Κύπρο είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά θέλουν δουλειά ώστε να βελτιώνονται κάθε μέρα. Έχουμε ρεβάνς όμως στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε ένα ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό και ήταν πολύ έντονο. Κάποια παιδιά ήταν πολύ κουρασμένοι. Έχουμε έναν αγώνα 90 λεπτά αλλά το σημαντικό είναι να βελτιώνονται ατομικά».

Για το ότι αν είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ: «Το φαβορί είναι μέσα στο γήπεδο. Τα άλλα παιδιά παίξανε μπάλα και παλεύανε, ήταν δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχεις σεβασμό και να τα δίνεις όλα. Δεν είναι εύκολο. Τέλος θέλω να αναφερθώ και στον κόσμο που ήταν εδώ έκανε χιλιόμετρα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί ήταν κοντά στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ