Παναθηναϊκός : «Βάλε τώρα και θα τα πάρεις πίσω τον Γενάρη»

Παναθηναϊκός : «Βάλε τώρα και θα τα πάρεις πίσω τον Γενάρη»

Εντείνονται οι προσπάθειες όσων έχουν απομείνει στην ΠΑΕ προς τον Αλαφούζο να βάλει χρήματα άμεσα και να τα πάρει πίσω από τις δόσεις των μεταγραφών Μπεργκ και Ζέκα και από πωλήσεις.

Η κλεψύδρα για τον Παναθηναϊκό αδειάζει. Μία εβδομάδα έχει μείνει για να δώσει τις δόσεις συμβολαίων του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο των… μαζικών προσφυγών, την ίδια ώρα που στις 29 Νοεμβρίου εκπνέει και η προθεσμία που έχουν για να πληρώσουν τις 92.000 ευρώ στον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος όπως αποκάλυψε χθες «to10.gr» δεν δείχνει διατεθειμένος να αποσύρει την καταγγελία του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η ομάδα.

Με το ταμείο να μην έχει χρήματα, στον Παναθηναϊκό «παλεύουν» να βρουν λεφτά ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις – ιδιαίτερα προς τον Δανό κεντρικό αμυντικό – και να αποφύγουν το οικονομικό «κραχ» που μπορεί να οδηγήσει στις χειρότερες δυνατές επιπτώσεις το «τριφύλλι». Και όσοι έχουν απομείνει για να «τρέχουν» την ΠΑΕ και να βρουν οικονομικούς πόρους, εντείνουν τις προσπάθειές τους ακόμα και προς τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να… διευκολύνει την κατάσταση βάζοντας κάποια χρήματα.

Μάλιστα, ζητάνε από τον μεγαλομέτοχο, που έχει αποφασίσει να μην χρηματοδοτεί τον σύλλογο, να βάλει ένα ποσό για να πληρωθούν οι άμεσες ανάγκες και να συμφωνηθεί ώστε να το πάρει πίσω τον Γενάρη, είτε από τις δόσεις που θα μπουν από Αλ Χιλάλ και Κοπεγχάγη, για τις μεταγραφές των Μπεργκ και Ζέκα αντίστοιχα, είτε από πωλήσεις στις οποίες θα προχωρήσει η ομάδα.

Πωλήσεις που φυσικά δεν θα μπορούν να γίνουν αν κάποιοι παίκτες (για παράδειγμα ο Χουλτ ή ο Μολέδο) αποφασίσουν να κάνουν προσφυγή σε περίπτωση που δεν πληρωθούν τη δόση Οκτωβρίου.

Προς το παρόν ο Αλαφούζος δεν δείχνει ιδιαίτερη… θέληση ακόμα και για να διευκολύνει μια ΠΑΕ που «έσκασε» στα δικά του χέρια και με τα δικά του λάθη. Το αν θα καταφέρουν να τον πείσουν θα το μάθουμε σε λίγες μέρες, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ