Ηρωικός Καλτσάς, αγωνίζονταν με σπασμένο χέρι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ηρωικός Καλτσάς, αγωνίζονταν με σπασμένο χέρι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Την αποκάλυψη πως από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης το Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, αγωνίζονταν με σπασμένο χέρι έκανε ο Νίκος Καλτσάς.

Ο επιθετικός των Αρκάδων, αγωνίστηκε βασικός στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό2, αλλά στο 5’ μετά από μια κόντρα του με τον Ινσούα, έσπασε το χέρι του. Συνέχισε όμως όπως ανέφερε να αγωνίζεται και είχε μάλιστα καλή απόδοση κόντρα στους πράσινους, μέχρι το 78’ ‘όταν και έγινε αλλαγή.

Όσον αφορά τα του ματς, ο Καλτσάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

«Δεν γίνεται να κάνουμε διαφορετικά. Κοιτάξαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Πετύχαμε το γκολ τελικά, αλλά μια αδράνεια στο τέλος έφερε το πέναλτι και ισοφαριστήκαμε. Πιστεύω ότι στα τελευταία λεπτά αδρανήσαμε και εφόσον συμβαίνει στα τελευταία λεπτά να γίνεται πέναλτι συχνά, είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Ο Παναθηναϊκός μας ισοφάρισε, είναι θέμα άλλο αν το άξιζε.

Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Εμείς είχαμε τρεις πόντους πριν το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός 12. Θέλαμε τη νίκη ήταν δύσκολο παιχνίδι. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα. Θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι πήγε στραβά, για να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ