Άρης: Στην ΚΕΔ αύριο Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος

Άρης: Στην ΚΕΔ αύριο Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος

Οι κίτρινοι θα συναντηθούν με τον Μέλο Περέιρα και θα μιλήσουν για τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι τους, καθώς και για τα επαναλαμβανόμενα λάθη διαιτητών σε βάρος τους.

Ραντεβού στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχουν αύριο το πρωί (09/10) οι Θόδωρος Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος με τον Μέλο Περέιρα. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης θα συναντήσουν από κοντά τον πρόεδρο της ΚΕΔ προκειμένου να συζητήσουν για πιθανό ορισμό ξένων διαιτητών και στα δικά τους ντέρμπι. Το αίτημα των κίτρινων έχει κατατεθεί στην Επιτροπή και γραπτά, ζητώντας ουσιαστικά ίδια μεταχείριση με τις υπόλοιπες ομάδες που ανήκουν στους Big 5.

Οι δυο άντρες που θα εκπροσωπήσουν των Άρη θα θίξουν επίσης και το ζήτημα των συχνών λαθών των διαιτητών που έχουν σημειωθεί στα φετινά τους παιχνίδια πρωταθλήματος. Το τελευταίο κρούσμα είναι το πέναλτι πάνω στον Ματέο Γκαρσία, που ποτέ δεν καταλογίστηκε από τον Γιώργο Κομίνη στο ματς με τον Πανιώνιο.

Επιπλέον, σήμερα στη 1 μ.μ. έχει οριστεί και η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.), που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη διακοπή της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ