Καλαφάτης : «Δεν είναι εύκολο να χτιστεί το νέο γήπεδο, θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο»

Καλαφάτης : «Δεν είναι εύκολο να χτιστεί το νέο γήπεδο, θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο»

Ο βουλευτής και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε την φετινή πορεία του Δικέφαλου αλλά και την περίπτωση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σταύρος Καλαφάτης, μίλησε για την  μέχρι τώρα πορεία του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ σχολίασε και τη περιπλοκότητα για το ζήτημα της Νέας Τούμπας. Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Καλαφάτης:

Για το μνημόσυνο του ΠΑΟΚ: «Το ανθρώπινο στοιχείο που υπάρχει στον σύλλογο τον κάνει μοναδικό. Υπάρχει αλληλεγγύη και βγαίνουν μηνύματα ανθρωπιάς από την νοοτροπία του συλλόγου. Ένας σύλλογος που γεννήθηκε από τον λαό του, εκείνοι έχτισαν και το γήπεδο. Κάθε χρόνο που περνάει η μέρα του θανάτου των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, μπαίνουν μέσα στο πνεύμα ακόμα περισσότεροι. Ήθελα να βρεθώ εκεί γιατί ήμουν ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά όταν είχε γίνει αυτό το δυστύχημα. Υπάρχουν πολλές στιγμές που λυγίζεις…»

Για τις κοινωνικές δράσεις του Δικέφαλου: «Αυτή είναι η μεγαλοσύνη του ΠΑΟΚ. Ακόμα και ένας ξένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που δεν έχουν την ίδια τρέλα με τα ΠΑΟΚτσάκια. Είναι τόσο μαγικό πως μέσα σε λίγους μήνες από ψυχρός επαγγελματίας γίνεται ζεστός άνθρωπος, δένονται με τον σύλλογο και όταν τελειώσουν την καριέρα τους, ο ΠΑΟΚ παραμένει στην καρδιά τους.»

Για την Νέα Τούμπα: «Είμαι κατά της ψηφοθηρίας από την αγάπη των οπαδών μίας ομάδας. Δεν πιστεύω πως αυτό έγινε για να κερδίσει εντυπώσεις η κυβέρνηση από το γήπεδο. Κανονικά θα έπρεπε να είχε περάσει η τροπολογία για να προχωρήσει το πρότζεκτ. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, μέχρι την ΔΕΘ. Μακάρι να γίνει κάτι καλό για να προχωρήσει αυτό το γήπεδο. Δεν το πάω αντιπολιτευτικά γιατί πιστεύω πως άμα προχωρήσει αυτό το πρότζεκτ θα κερδίσει όλη η πόλη, αφού θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να πάνε τα στρέμματα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, αυτό πρέπει να κάνει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες. Εγώ θα επιμείνω γιατί πιστεύω ότι έτσι κάνω καλό και στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη, ώστε να έχω μία απάντηση σχετικά με το γήπεδο, για να ξέρουμε επίσημα και θεσμικά ότι αυτή η νομοθετική ρύθμιση είναι έτοιμη και θα κατατεθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα στην Βουλή.»

Για το πότε μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα για την Νέα Τούμπα: «Απαιτεί δουλειά μία θεσμοθέτηση για την Νέα Τούμπα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό σε μία δύο μέρες. Θέλει έρευνα ώστε να στέκει συνταγματικά και νομοθετικά. Θα μπορούσε ωστόσο να τελειώσει πολύ πιο γρήγορα, κανονικά θα έπρεπε να ήταν έτοιμη από την στιγμή που έδωσε δέσμευση. Εγώ έκανα μία επαφή για να δω τα προβλήματα των γηπέδων της Βορείου Ελλάδος.»

Για την περιπλοκότητα της Νέα Τούμπας: «Για να ήμουν ασφαλείς θα έπρεπε να έχω πλήρη γνώση της κατάστασης. Εφόσον έχω την βούληση όλα αυτά μπορώ να τα κάνω πιο γρήγορα, αν το βάλεις στόχο θα το πετύχεις. Με μία πρώτη ματιά δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ εύκολο να χτιστεί το γήπεδο. Δεν θα πω τίποτα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, εφόσον δεν είμαι έτοιμος, αλλά ακόμα και αν ήμουν θα άφηνα τον κόσμο να μιλήσει.»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Ο διαιτητής σφυρίζει στο 90ο λεπτό. Εγώ τα θέλω όλα πρωτάθλημα, κύπελλο και μία πορεία στην Ευρώπη που θα ταράξει τα νερά της Ευρώπης. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις, τα νούμερα μιλάνε. Υπάρχει φοβερό υλικό και το μέταλλο, νιώθω ότι μπορεί να κάνει πράγματα και θάματα στο γήπεδο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ