Σαμπλί : «Φέτος το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ»

Σαμπλί : «Φέτος το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός μάνατζερ παικτών, Βαντίμ Σαμπλί, με δηλώσεις του υποστήριξε πως το φετινό πρωτάθλημα θα το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ γιατί έχει την καλύτερη ομάδα.

Ο Ουκρανός ατζέντης που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ, Βαντίμ Σαμπλί, μίλησε στον ArenaFM, για τον ΠΑΟΚ, τον Σάκχοφ, τον Χατσερίδη και δήλωσε σίγουρος πως ο Δικέφαλος θα κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα.

Αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πείθει ποδοσφαιριστές να έρθουν στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι μία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και που μεγαλώνει συνεχώς και πιστεύω όπως και οι παίκτες το πιστεύουν, πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και έναν πολύ καλό ιδιοκτήτη. Υπάρχει πληρότητα στο ρόστερ και σε ότι παρέχει σε όλα τα επίπεδα αυτός ο σύλλογος».

Για τις επαφές που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη: «Για μένα ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που πάντα κρατάει το λόγο του, ένας άνθρωπος που πάντα, ένας άνθρωπος που ικανοποιεί τις υποσχέσεις του απέναντι στους ποδοσφαιριστές και απέναντι σε εκείνους που συνδιαλέγεται. Νομίζω πως κάθε σύλλογος θα επιθυμούσε να έχει ιδιοκτήτη τον Ιβάν Σαββίδη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Σαββίδης για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ότι σχεδιάζει, θέλει και ονειρεύεται ο Ιβάν Σαββίδης φέτος θα το πραγματοποιήσει. Εύχομαι να μην τον εμποδίσει τίποτα, γιατί είμαι σίγουρος πως την προηγούμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε πάρει το πρωτάθλημα».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα: «Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και να κλείσουν πολύ καλά συμβόλαια σε ευρωπαϊκά club, πραγματοποιώντας αξιόλογες οικονομικές μεταγραφές. Ξέρω ότι ο Μάτος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτός που έχει τεράστιες προοπτικές είναι ο Λέο Ζαμπά».

Για το γεγονός πως έχει μόνο τον Τσιγκρίνσκι και κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και αν υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό: «Προτιμώ τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρά μου να δουλεύω γι’ αυτή την ομάδα. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και πλέον είμαι οπαδός της».

Για το αν είναι ευχαριστημένος ο Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ: «Σε όλα τα παιδιά αρέσει η Θεσσαλονίκη, κανείς δεν έχει εκφράσει κάποιο παράπονο. Τους αρέσει η πόλη, περνάν καλά εδώ, η ζωή εδώ, η ζωή στην ομάδα. Και εμένα μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, όταν έρχομαι. Πιστεύω ότι και για τους παίκτες η Θεσσαλονίκη έχει ότι ακριβώς χρειάζεται και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους φοβερούς οπαδούς που έχει η ομάδα».

Για το πρόζεκτ που υπάρχει για τον Ζαμπά: «Ο Ζαμπά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με προοπτική για το μέλλον. Έτσι και αλλιώς σε όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, υπάρχουν Βραζιλιάνοι που φημίζονται για την τεχνική τους, όπως αυτός».

Για το νέο συμβόλαιο του Σάκχοφ και που βρίσκεται η περίπτωσή του: «Είναι υπό συζήτηση να παραμείνει στην ομάδα».

Για τον ποιον ποδοσφαιριστή θα φέρει στον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον. Εύχομαι και πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα ανήκει στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ