Κατήγγειλε στην ΟΥΕΦΑ Παπαδόπουλο και Μητρόπουλο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός στην συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ προχώρησε και σε ονομαστική καταγγελία των Γιάννη Παπαδόπουλο και Θωμά Μητρόπουλο για το πώς ελέγχουν την ΚΕΔ!

Κατήγγειλε στην ΟΥΕΦΑ Παπαδόπουλο και Μητρόπουλο ο Ολυμπιακός! | to10.gr

Μπορεί εντέχνως να επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί η συνάντηση των μεγάλων ομάδων με τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ όμως πλέον οι λεπτομέρειες από όσα συνέβησαν γίνονται γνωστές. Όπως τονίσαμε νωρίτερα ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές παντού και την αποπομπή των Τριτσώνη, Κουκουλάκη όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ παραδέχονται τα σοβαρά θέματα και προβλήματα στην ΕΠΟ για αυτό και από τον Ολυμπιακό μίλησαν ξεκάθαρα και κατήγγειλαν αυτούς που ουσιαστικά ελέγχουν την ΚΕΔ και τον Τριτσώνη!

Ο Ολυμπιακός στην συνάντηση αυτή λοιπόν κατήγγειλε ονομαστικά τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Θωμά Μητρόπουλο και το πως αυτοί ελέγχουν την ΚΕΔ και τον Τριτσώνη την ώρα που ο ανίκανος Περέιρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα!

Συνάμα αναφέρθηκε από τους ερυθρόλευκους ακόμη και η παρουσία και ο ρόλος ποινικών και μπράβων της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμη ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον τρόπο που η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις και ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα ο Ιάκωβος Φιλιππούσης με τον υπέρογκο μισθό. Κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ. Επίσης τονίστηκε ξανά το ζήτημα των υπέρογκων μισθών και το ότι από 60 άτομα φτάσαμε τα 100 σε προσωπικό με το «πάρτι» που συμβαίνει με τις προσλήψεις και τους μισθούς στην ΕΠΟ!

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο