Σήμερα η εκδίκαση για τις προσφυγές των Ρινάλντι, Ρέις και Σιλά

Σήμερα η εκδίκαση για τις προσφυγές των Ρινάλντι, Ρέις και Σιλά

Σημαντική μέρα για τον Παναθηναϊκό η σημερινή, καθώς εκδικάζονται οι προσφυγές των Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα βρεθεί σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις προσφυγές των Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά, ενώ η διοίκηση του τριφυλλιού έχει να τηρήσει αρκετούς διακανονισμούς με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να βρουν τη «χρυσή» τομή με τους παίκτες και να συμφωνήσουν για διακανονισμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει συνεχείς επαφές με τους ποδοσφαιριστές αυτούς και ο συμβιβασμός βρίσκεται σε καλό δρόμο ασχέτως αν δεν έχει επιτευχθεί.

Το τριφύλλι θέλει να κλείσει και τις υποθέσεις αυτές όπως συνέβη και σε προηγούμενες προσφυγές και να μην μπει σε μπελάδες, κάτι που αναμένεται να πετύχει σήμερα στην εκδίκαση. Πέρα από αυτό όμως ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσει με διακανονισμούς αυτή την εποχή και η ΠΑΕ περιμένει κάποια χρήματα που έχει δεσμευτεί ότι θα βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος και τα οποία όμως δεν έχουν μπει ακόμη.

Παρόλα αυτά δεν ανησυχούν οι πράσινοι για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τα χρήματα που πρόκειται να βάλει, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι μιλάει και ο ίδιος ο Αλαφούζος με τους δικηγόρους των παικτών αυτών προκειμένου να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα με συμβιβασμούς και διακανονισμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ