«Κάψα» όλων στο Ρέντη για νίκη στο Ηράκλειο

«Κάψα» όλων στο Ρέντη για νίκη στο Ηράκλειο

Τι λένε οι παίκτες του Ολυμπιακού για το ματς στην Κρήτη. Πως προετοιμάζονται για τον αγώνα στο Γεντί Κουλέ, περιμένοντας δύσκολο ματς. Η ικανοποίηση του Μαρτίνς και οι αποφάσεις του Πορτογάλου για την εντεκάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σ’ ένα παιχνίδι που το μοναδικό ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα δύο ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και σίγουρα φανερώνει πολλά, είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν το ματς με τον ΟΦΗ οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν την «κάψα» τους για νίκη στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και στις κουβέντες που έχουν κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όλοι θέλουν να παίξουν στην Κρήτη και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει όλους τους παίκτες του, ακόμα και τους διεθνείς που γύρισαν χθες στο Ρέντη, να θέλουν ν’ αγωνιστούν στο Γεντί Κουλέ.

Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, σε ότι αφορά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αναγνωρίζοντας όμως ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Ξέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι η αποστολή τους στο Γεντί Κουλέ θα είναι δύσκολη, γιατί πολύ απλά ο ΟΦΗ θέλει βαθμούς, αλλά από την άλλη πλευρά όπως έλεγαν και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη, «για μας υπάρχει μόνο νίκη».

Η σημερινή προπόνηση των πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για τις τέσσερις το απόγευμα και ο Μαρτίνς θα μιλήσει με τους παίκτες του. Πρώτα απ’ όλα για να τσεκάρει την κατάσταση όλων των διεθνών, ώστε να στη συνέχεια να πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στην Κρήτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει σήμερα δοκιμή στο Ρέντη, φανερώνοντας τα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν τελικά θα αποφασίσει την χρησιμοποίηση του Καμαρά στην βασική εντεκάδα.

Αυτή την στιγμή ο Μαρτίνς σκέφτεται να μην αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον νεαρό μέσο, παρά το ότι ο Καμαρά έπαιξε στην Εθνική ομάδα της Γουϊνέας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο «σενάριο» είναι η παραμονή του Καμαρά στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων, έχοντας δίπλα του τον Γκιγιέρμε.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Μαρτίνς θέλει να μιλήσει και σήμερα με τον Αφρικανό μεσοαμυντικό, πριν πάρει την απόφαση του. Σε ότι αφορά τον Νάτχο και τον Τουρέ όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την σημερινή προπόνηση.

Μια από τις σκέψεις που κάνει ο Πορτογάλος προπονητής είναι η χρησιμοποίηση του Νάτχο σε ρόλο επιτελικού μέσου αντί του τιμωρημένου Φορτούνη ενώ σε ότι αφορά τον Τουρέ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση εκτός θα μείνει ο Καμαρά και το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού θα είναι Γκιγιέρμε – Τουρέ.

Σε ότι αφορά τα δύο άκρα της επίθεσης Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε θα είναι στο βασικό σχήμα των πειραιωτών ενώ ο Γκερέρο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, όλα δείχνουν ότι ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού θα είναι στην διάθεση του προπονητή του και είναι θέμα του Μαρτίνς αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα στην Κρήτη. Το σημαντικό είναι ότι ο «Τόρο» έκανε χθες μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ