Επίσημο : Τέλος ο Μάντζιος από τον Λεβαδειακό

Επίσημο : Τέλος ο Μάντζιος από τον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Απόστολο Μάντζιο, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ που διαβάσατε από to10.gr.

Το πρωί της Δευτέρας (22/10) to10.gr αποκάλυψε την απόφαση του Γιάννη Κομπότη να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού τον Απόστολο Μάντζιο και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ήρθε και η σχετική ανακοίνωση των Βοιωτών.

Φυσικά, το γεγονός αυτό έρχεται ως απόρροια της κακής εκκίνησης της ομάδας στο πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς στις πρώτες επτά αγωνιστικές, τη στιγμή που παρελθόν αποτελεί και ο συνεργάτης του Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Κομπότης στρέφεται στην πρόσληψη ξένου τεχνικού, με το όνομα ενός Ιταλού να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό Γιώργο Χωριανόπουλο. Παράλληλα τους εύχεται καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Και για τους δυο η πόρτα του Λεβαδειακού θα είναι πάντα ανοικτή…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ