«Στοπ» της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το Κλεάνθης Βικελίδης

«Στοπ» της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το Κλεάνθης Βικελίδης

Οι αποφάσεις για τα μέτρα τάξης του ματς της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (04/11, 19:00).

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (04/11, 19:00) πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/10) το μεσημέρι με παράγοντες των δυο ομάδων και εκπροσώπους της αστυνομίας.

Το αίτημα των φιλοξενούμενων για την παραχώρηση 800 εισιτηρίων στη θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης έγινε δεκτό από τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η αστυνομία διαφώνησε και έτσι οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους και θα αρκεστούν σε περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Η πλευρά της κίτρινης ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία για τις εντολές της στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να ανοίξουν οι θύρες 1 και 2 μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο συνωστισμό σε σημείο να γίνει η κατάσταση επικίνδυνη για τους οπαδούς της.

Η απόφαση για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σχεδόν όλες οι θύρες του γηπέδου να ανοίξουν τρεις ώρες πριν τη σέντρα για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Η μόνη θύρα που θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την άφιξη των αποστολών είναι η 1 και η ΠΑΕ Άρης εξετάζει ως ενδεχόμενο η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων και διαρκείας να γίνει μέσω της θύρας 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ