Παίζει δυνατά το 4-3-3 με Χατζηθεοδωρίδη στον άξονα

Παίζει δυνατά το 4-3-3 με Χατζηθεοδωρίδη στον άξονα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δούλεψε την Παρασκευή στην τακτική και είναι πιθανό να προσθέσει τον Χατζηθεοδωρίδη δίπλα στους Κουρμπέλη, Δώνη.

Το 4-3-3 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να το επιλέξει ο Γιώργος Δώνης στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Κυριακής δούλεψε αρκετά στην τακτική, ενώ το πρόγραμμα που είχε διάρκεια μιάμιση ώρα, περιλάμβανε επίσης ασκήσεις κατοχής και τελειώματα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι πολύ πιθανό να παρατάξει την ομάδα του με τρεις χαφ, ώστε να ελέγξει τη μεσαία γραμμή. Να περιορίσει τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Πρίγιοβιτς και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα άκρα, όπου ναι μεν είναι δυνατός, αλλά θα είναι ίσως και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος αν επιδοθεί σε σέντρες. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος είναι ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, είναι πιθανό να ξεκινήσει στην τριάδα του κέντρου δίπλα σε Κουρμπέλη, Δώνη.

Με τον νεαρό παίκτη (κάνει πολλή δουλειά στο πρέσινγκ) στην ενδεκάδα, άλλωστε, μπορεί ο Δώνης στη διάρκεια του ματς να γυρίσει το σύστημα σε 4-2-3-1. Να έχει δηλαδή τον Χατζηθεοδωρίδη τα άκρα με τον Χατζηγιοβάνη και να πάει ο Μπουζούκης σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Μακέντα. Σίγουροι θεωρούνται επίσης οι Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα. Λιγότερο πιθανό είναι το 3-4-2-1. Αν προτιμήσει αυτό το σύστημα ο Δώνης, τότε θα παίξει ο Πούγγουρας, αντί του Χατζηθεοδωρίδη.

Στην προπόνηση να σημειωθεί ότι δεν πήρε μέρος ο Κότσαρης. Ο νεαρός γκολκίπερ, ο οποίος είναι τραυματίας ξεκίνησε θεραπεία, ενώ οι Άλτμαν, Κουντουριώτης γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ