Ατρόμητος : Πάει στην ΚΕΔ λόγω Μάνταλου

Ατρόμητος : Πάει στην ΚΕΔ λόγω Μάνταλου

Ο Ατρόμητος θα πάει στην ΚΕΔ για να συναντηθεί με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα λόγω της διαιτησίας του Μάνταλου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου θα συναντηθούν με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου στο ματς με τον Παναθηναϊκού, ενώ θα ζητήσουν και την τιμωρία του.

Μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με την ΑΕΛ, ο Ατρόμητος είχε εκφράσει έντονα παράπονα για τις διαιτησίες των ματς, όμως μετά την αναμέτρηση με τους πράσινους, υπάρχει δυσαρέσκεια και οι Περιστεριώτες θέλουν να συναντηθούν με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης αναμένεται να έχει εντός της ημέρας συνάντηση με τον Γιώργο Σπανό, για να συζητήσουν σχετικά με το επικείμενο ραντεβού του με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Το αίτημα των ιθυνόντων του Ατρομήτου ίσως έχει να κάνει με την τιμωρία του διαιτητή, Σταύρου Μάνταλου με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως θα ζητήσει ακόμα και εξαίρεση του Έλληνα ρέφερι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ