Ατομικό ο Κολοβέτσιος, καμία ανησυχία για Δώνη και Χατζηθεοδωρίδη

Ατομικό ο Κολοβέτσιος, καμία ανησυχία για Δώνη και Χατζηθεοδωρίδη

Ο σέντερ μπακ του Τριφυλλιού στην προπόνηση της Κυριακής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα – Δώνης και Χατζηθεοδωρίδης νιώθουν ενοχλήσεις, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την Κυριακή οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο Κορωπί και όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ (0-0) έκαναν αποφόρτιση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα έπαιξαν παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οσον αφορά στον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο σέντερ μπακ του Τριφυλλιού, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στον αγώνα με την ΑΕΚ, έκανε ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Εκτός από τον Κολοβέτσιο, στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβαν μέρος επίσης οι Χρήστος Δώνης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, με τον πρώτο να έχει ένα σφίξιμο στον δεξί δικέφαλο και τον δεύτερο μία διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η κατάσταση των δύο νεαρών άσων, πάντως, δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο ντέρμπι του Φαλήρου με τους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι, την Δευτέρα έδωσε ρεπό στους παίκτες του και την Τρίτη υπάρχει διπλή προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ