«Φλερτάρει με τον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης»

«Φλερτάρει με τον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης»

Ο Ολυμπιακός εξετάζει εδώ και καιρό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδης στον Πειραιά, όπως είχατε ενημερωθεί σχετικά. Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα corrieredibologna.corriere.it. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα έκανε θέμα με τους ποδοσφαιριστές της Μπολόνια τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν τον προσεχή Ιούνιο. Μέσα σε […]

Ο Ολυμπιακός εξετάζει εδώ και καιρό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδης στον Πειραιά, όπως είχατε ενημερωθεί σχετικά. Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα corrieredibologna.corriere.it.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα έκανε θέμα με τους ποδοσφαιριστές της Μπολόνια τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν τον προσεχή Ιούνιο. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του 32χρονου δεξιού μπακ.

Να αναφέρουμε πως ο Τοροσίδης έχει οψιόν ανανέωσης με τον ιταλικό σύλλογο για ακόμη έναν χρόνο, ωστόσο σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση της επιστροφής του στην πρώην ομάδα του το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο δεξιοπόδαρος μπακ έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 από τα 14 ματς στη φετινή Serie A. Άρα, μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι θα είναι θετική και για εκείνον και για τον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ