Ντανέλ Σινάνι: Το νέο «κελεπούρι» του Καρεμπέ (vids)

Ντανέλ Σινάνι: Το νέο «κελεπούρι» του Καρεμπέ (vids)

Ο 21χρονος εξτρέμ της Ντουντελάνζ, που αποτελεί στόχο για τις μισές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, σκόραρε στο Καραϊσκάκη, μίλησε με τον Καρεμπέ και μπήκε στο κάδρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του στην ευρωπαϊκή αγορά και ψάχνει για νέα… λαβράκια. Ποδοσφαιριστές τύπου Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι έχουν τις ικανότητες, αλλά και όλα τα φόντα για να εξελιχθούν και να κάνουν μια λαμπρή καριέρα. Οι δύο προαναφερθέντες ήρθαν από την Γαλλία στο μεγάλο λιμάνι ως ακατέργαστα διαμάντια και πλέον «λάμπουν» με τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα των μεγάλων ομάδα της Ευρώπης.

Το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο, όμως, ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει στις τάξεις του έναν σπουδαίο ποδοσφαιράνθρωπο, που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του ως παίκτης και πλέον απολαμβάνει τον σεβασμό και την καθολική αναγνώριση. Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο πόστο του αθλητικού διευθυντή και έχει αναλάβει να φέρει στον Πειραιά νέα… λαβράκια. Το έκανε πριν από λίγο καιρό με τον Ντάνιελ Ποντένσε και θα προσπαθήσει να το ξανακάνει στο άμεσο μέλλον.

 

Ο Πορτογάλος ήταν προσωπική επιλογή του Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Γαλλο να δίνει μια μεγάλη μάχη και να φέρνει στον Ολυμπιακό τον βραχύσωμο άσο. Ο Ποντένσε από την πρώτη στιγμή έδειξε τη σπουδαία του κλάση και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν. Πλέον, ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας έχει βάλει πλώρη για τον επόμενο… Ποντένσε, με τον Ντανέλ Σινάνι της Ντουντελάνζ να βρίσκεται σε πρώτο  πλάνο!  Ο 21χρονος αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Όπως διαβάσατε το μεσημέρι του Σαββάτου από to10.gr, ο Κριστιάν Καρεμπέ πρόσφατα μίλησε με τον νεαρό άσο, ενώ παράλληλα έκανε και την πρώτη διερευνητική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας του Λουξεμβούργου.

Ο Σινάν φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ντουντελάνζ. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, στα οποία έχει απολογισμό 9 γκολ και 4 ασίστ, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του να έχουν τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, εκτός από τον Ολυμπιακό, ο νεαρός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέγκια Βαρσοβίας, της Σταντάρ Λιέγης, αλλά και πολλών ομάδων της Μπουντεσλίγκα!

«Μετά τον αγώνα της Ντουντελάνζ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ο Καρεμπέ μίλησε με τον Σινάν, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στο Europa League. Ο Σινάν είναι ο καλύτερος παίκτης της Ντουντελάνζ και η ομάδα του Λουξεμβούργου δεν θα ήθελε να τον χάσει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να τον κρατήσει. Όπως προαναφέραμε είναι εξαιρετικός παίκτης και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό. «Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι ο Ντάνελ θα μας αφήσει τον χειμώνα, ωστόσο, έχει γίνει ήδη μια συζήτηση με τον ίδιο και τον πάτερα του. Οι δυο τους φλερτάρουν με μία αλλαγή αυτό τον χειμώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσφατα σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ντουντελάνζ.

Ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Κριστιάν Καρεμπέ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, ειδικά μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης, αλλά η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, αφού για την απόκτησή του ερίζουν πολλές και μεγάλες ομάδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του με την Ντουντελάνζ, με τους υποψήφιους μνηστήρες να πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις της ομάδας του Λουξεμβούργου, για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=cHE0rL5LuPw

https://www.youtube.com/watch?v=DBS4M8umj4M

https://www.youtube.com/watch?v=ZnpxUvz1pwk

Και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό:

https://www.youtube.com/watch?v=PO4TOKeoaw8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ