Ρήξη επιγονατίδιου τένοντα ο Καμαρά

Ρήξη επιγονατίδιου τένοντα ο Καμαρά

Ο Αφρικανός στράικερ απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 2 μήνες.

Ο Αλχασάν Καμαρά στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιώργο Δελήζηση.

Μετά την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, ο 25χρονος επιθετικός από την Σιέρα Λεόνε, υποβλήθηκε μαγνητική τομογραφία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών του Παναιτωλικού έχει υποστεί ρήξη του επιγονατίδιου τένοντα.

Ο στράικερ του Παναιτωλικού απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Αφρικανός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με τον χρόνο της απουσίας του να υπολογίζεται από 1,5 έως 2 μήνες.

Ο τραυματισμός του δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στον Τραϊανό Δέλλα, καθώς ο Καμαρά ήταν ένας από τους παίκτες – κλειδιά του Παναιτωλικού στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί σε 16 ματς, στα οποία είχε 4 γκολ και 1 ασίστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ