Τουρκικό (τρελό) σενάριο για Ιγκάλο! (vids)

Τουρκικό (τρελό) σενάριο για Ιγκάλο! (vids)

Ο Νιγηριανός «serial killer» φέρεται να προτάθηκε σε Ολυμπιακό και Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού. Τα τρελά λεφτά της μεταγραφής του στην Κίνα και ο υποβιβασμός της ομάδας του.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τον Ολυμπιακό όπως ενημερωθήκατε από το 10.gr, να ψάχνει για έναν κεντρικό επιθετικό και έναν εξτρέμ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διαπιστώσει το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση και ψάχνει για έναν παίκτη που θα μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούν οι Πειραιώτες στα παιχνίδια τους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή λύση, με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό να μπλέκουν τους Ερυθρόλευκους με τον Νιγηριανό «serial killer», Ιγκάλο! Ο 29χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο κινεζικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γιατάι και μάλιστα πέτυχε 22 γκολ. Συνολικά με την Γιατάι στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην Ασία έχει αγωνιστεί σε 55 ματς και έχει σκοράρει 36 γκολ.

Ο Αφρικανός στράικερ, λοιπόν, φέρεται να προτάθηκε τόσο στους Πειραιώτες όσο και στην Γαλατάσαραϊ με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για ένα… τρελό σενάριο, αν αναλογιστεί κανείς ότι τον Ιανουάριο του 2017 η Γιατάι έδωσε περίπου 25.000.000 €, προκειμένου να τον αποκτήσει από την Γουότφορντ. Παρά τα γκολ που πέτυχε ο Ιγκάλο, η Γιατάι δεν κατάφερε να μείνει στη μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα του να μαζεύει μόλις 32 πόντους και να υποβιβάζεται. Το συμβόλαιο του διεθνούς στράικερ λήγει τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο, μετά τον υποβιβασμό της Γιατάι δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην κινέζικη ομάδα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε στο BBC.

«Δεν είναι στα πλάνα μου να παίξω στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας. Πρέπει να εξετάσω τις επιλογές μου. Το 2019 θα διεξαχθεί το Κόπα Αφρικα και για να λάβω μέρος θα πρέπει να συνεχίσω να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον του. Δεν μπορώ να πάρω μία επιπόλαιη απόφαση, γι’ αυτό και θα περιμένω μερικές εβδομάδες. Εχω δεχθεί πολλές κλήσεις από διάφορους ατζέντηδες και ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περάσω τις διακοπές των εορτών με την οικογένειά μου. Είναι δουλειά του ατζέντη μου να μου βρει την επόμενη ομάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται και από τα λεγόμενά του, ο Ιγκάλο δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Γιατάι, ενώ δηλώσεις για τον Αφρικανό στράικερ έκανε και ο προπονητής της Νιγηρίας. «Ελπίζω να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν και μάλιστα στο πρωτάθλημα της Κίνας αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα δεχθεί προτάσεις για να μετακομίσει σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Η Γιατάι θέλει να τον κρατήσει, αλλά είναι καλύτερο για τον ίδιο, αλλά και για εμάς να παίξει σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα ή να επιστρέψει στην Ευρώπη. Όταν σκοράρεις πολλά γκολ για την ομάδα σου, τότε θα δεχθείς αρκετές προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκέρνοτ Ρορ.

Ο τεχνικός των Σούπερ Αετών έστειλε το μήνυμά του στον Ιγκάλο, τονίζοντας ουσιαστικά ότι για να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Κόπα Αφρικα θα πρέπει να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα πρώτης ταχύτητας. Όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν «βομβάρδιζε» τα δίχτυα σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία. Όπως προαναφέραμε, πριν την Γιατάι, αγωνιζόταν στην Γουότφορντ, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 100 παιχνίδια, έχοντας 40 γκολ και 10 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο παρελθόν μεταξύ άλλων είχε περάσει επίσης από Γρανάδα (103 ματς, 21 γκολ, 6 ασίστ) και Ουντινέζε (5 συμ. 1 γκολ).

Είναι ένας «serial killer», ενώ με τη φανέλα της Νιγηρίας έχει αγωνιστεί σε 25 ματς, έχοντας 10 γκολ. Ο Γκέρνοτ Ρορ τον υπολογίζει για τους Σούπερ Αετούς, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά, για να παίξει στο Κοπα Αφρικα θα πρέπει να παίζει σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Τα δημοσιεύματα τον φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά και της Γαλατάσαραϊ, με το «ερυθρόλευκο» σενάριο να ακούγεται… τρελό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ