Καμπετσής: «Κύπελλο και πεντάδα στο πρωτάθλημα»

Καμπετσής: «Κύπελλο και πεντάδα στο πρωτάθλημα»

Ο Αργύρης Καμπετσής πιστεύει πως η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο πιο εφικτός στόχος φέτος για τον Παναθηναϊκό.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την είσοδο του Παναθηναϊκού στην πεντάδα της Σούπερ Λίγκας έθεσε ως στόχο ο Αργύρης Καμπετσής σε συνέντευξή του.

Αποσπάσματα από όσα είπε ο Καμπετσής:

Για την απόφασή του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό: «Ήταν δύσκολη επιλογή για μένα και το σκέφτηκα αρκετά προτού αποφασίσω. Αλλά δεν είχα αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει αρκετά καλά. Παρότι είχαμε το -6 στην αρχή της σεζόν φαινόταν ότι φτιάχναμε κάτι καλό. Νομίζω ότι απλώς έπρεπε να το πιστέψουμε, κάτι που κάναμε. Εχουμε πάει καλά μέχρι τώρα, μπορούμε και καλύτερα και ελπίζω να πετύχουμε αυτά που θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εννοείται ότι το Κύπελλο είναι πιο βατός στόχος σε σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι η ευκαιρία μας για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα σίγουρα θα είμαστε στην πεντάδα στο τέλος της σεζόν, αν δεν είχαμε το -6 ίσως να βάζαμε λίγο πιο ψηλά τον πήχη, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Να μπούμε στην πεντάδα και θα δούμε τα υπόλοιπα, αναλόγως πώς θα έρθουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω και αν τα καταφέρουμε, έχει καλώς».

Για το γεγονός πως έχουν κερδίσει τον κόσμο: «Είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα να έχει συμπαράσταση του κόσμου της. Το έζησα στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ και είναι απίστευτο συναίσθημα. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τους οπαδούς μας και προσπαθούμε να τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοσή μας. Με τις νίκες θα τους πείσουμε να έρχονται στις εξέδρες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ