Στην έξοδο Κολάσο, Μάβραϊ  και Βίτορ

Στην έξοδο Κολάσο, Μάβραϊ και Βίτορ

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές για τη λύση της συνεργασίας των τριών παικτών.

Οι Νικολάς Κολάσο, Μεργκίμ Μάβραϊ και Πέδρο Βίτορ έχουν ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Άρη ότι δεν υπολογίζονται για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Από τις τρεις αυτές περιπτώσεις, βέβαια, πιο εύκολη είναι αυτή του τελευταίου, σε ότι αφορά την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για την διακοπή του δανεισμού του Κολάσο. Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δεν υπολογίζεται, ενώ έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα. Εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα αυτό αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και με τον Μάβραϊ και τον εκπρόσωπο του, σε ότι αφορά το επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές . Για να συμβεί, πάντως, αυτό, θα πρέπει να δεχθεί ο Αλβανός αμυντικός να λύσει το διετές συμβόλαιο του.

Οι περιπτώσεις των Ναζλίδη, Ιντζόγλου και Παυλίδη

Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες ξένους ποδοσφαιριστές, από τον Άρη θα αποχωρήσουν και Έλληνες παίκτες. Συγκεκριμένα, οι Θωμάς Ναζλίδης και Λευτέρης Ιντζόγλου έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν τη καριέρα τους, ενώ από το ρόστερ θα αποχωρήσει και ο Μπάμπης Παυλίδης, που αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ