«Οι υποσχέσεις του Παϊρότζ ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν, ανεπιτυχείς οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό»

«Οι υποσχέσεις του Παϊρότζ ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν, ανεπιτυχείς οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν Πάτρικ Ντεκλέρκ τόνισε ότι οι υποσχέσεις που είχε δώσει ο Ταϊλανδός ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις του Πιεμπονγκσάντ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εμφανίστηκε στην «πράσινη» επικαιρότητα ως ο άνθρωπος που θα αγοράσει την ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο και θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην ομαλότητα και κατ’ επέκταση στο δρόμο των επιτυχιών. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ταϊλανδό και τον Γιάννη Αλαφούζο δεν έχουν μέχρι στιγμής την επιθυμητή εξέλιξη, με αποτέλεσμα τον τελευταίο ένα μήνα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να… αγνοείται.

Την ίδια στην Μουσκρόν, την οποία ελέγχει ο Παϊρόζ, επικρατεί αναβρασμός, με τον πρόεδρο της βέλγικης ομάδας, Πάτρικ Ντεκλέρκ, μετά τη νίκη επί της Αντερλεχτ (3-1) να εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι υποσχέσεις του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν.

Οσον αφορά στις συζητήσεις του Ταϊλανδού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι από όσο γνωρίζει οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παϊρόζ και τη νυν διοίκηση του Τριφυλλιού είναι ανεπιτυχείς.

Για το γεγονός ότι δεν δαπανήθηκαν χρήματα, προκειμένου η Μουσκρόν να ενισχυθεί με παίκτες πρώτης γραμμής, απάντησε: «Όταν ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε ως ο νέος μεγαλομέτοχος προχώρησε σε ανακοινώσεις που μας σόκαραν γιατί γνωρίζαμε πως οι υποσχέσεις του ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Δεδομένα θα θέλαμε να δούμε το μπάτζετ της ομάδας να αυξάνεται».

Για τις επαφές του Ταϊλανδού επιχειρηματία με τον Παναθηναϊκό: «Από όσο γνωρίζω συνεχίζει να αναζητεί επενδυτή για την Μουσκρόν παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι ανεπιτυχείς ως τώρα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μουσκρόν βρίσκεται στην 14η θέση, έχοντας μαζέψει μόλις 17 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ