Αποκάλυψη: Μυστική αποστολή του Άρη στην Γαλλία για παίκτες

Αποκάλυψη: Μυστική αποστολή του Άρη στην Γαλλία για παίκτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr άνθρωπος του Άρη βρίσκεται στην Γαλλία για να «κλείσει» παίκτες για τους κίτρινους.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εξελίξεις στον Άρη όσον αφορά την εκκαθάριση του ρόστερ, αλλά και η ενίσχυσή του με νέους ποδοσφαιριστές. Την ώρα που οι άνθρωποι των κίτρινων προχωρούν το θέμα των αποδεσμεύσεων, to10.gr αποκαλύπτει ότι άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται επί γαλλικού εδάφους προκειμένου να «κλείσει» παίκτες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης ψάχνει παίκτες για όλες τις γραμμές με τους ιθύνοντες της ομάδας να θεωρούν ότι μπορούν να βρουν εκείνους που θέλουν από τη γαλλική αγορά. Ακόμη δεν έχουν προκύψει ονόματα και θέσεις ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι κίτρινοι «ξεψαχνίζουν» την αγορά της χώρας προκειμένου να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Πάντως με δεδομένο ότι ο Άρης δεν υπολογίζει παίκτες όπως οι Κολάσο, Μάβραϊ και Τζανακάκη  τους οποίους οι Θεσσαλονικείς θεωρούσαν πρωτοκλασάτους, μπορεί κανείς να αντιληφθεί σε ποιες θέσεις αναζητά παίκτες η ομάδα.

Άλλωστε στον «αέρα» βρίσκεται και ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος επίσης αποκτήθηκε με περγαμηνές, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει ακόμη. Ο Αργεντινός προοριζόταν να γίνει ο «οργανωτής» του παιχνιδιού του Άρη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει. Και γι αυτόν θα αποφασίσουν σύντομα οι κίτρινοι και στην περίπτωση που αποχωρήσει, τότε η ανάγκη απόκτησης επιτελικού (εφόσον φύγει και ο Κολάσο) θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Εξάλλου, το μοναδικό όνομα που έχει γίνει γνωστό ως τώρα από τη Γαλλία, είναι αυτό του Μοχάμεντ Γιαταρά της Οσέρ. Ο Αρης αναζητά βασικό επιθετικό καθώς ο Γιουνές δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο βαθμό που θα ήθελαν οι κίτρινοι.

Ετσι ο 25χρονος Αφρικανός ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αρέσει στους Θεσσαλονικείς, όμως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Η δυσκολία εντοπίζεται στο γεγονός ότι η Οσέρ θέλει να τον δώσει μεταγραφή και όχι δανεικό όπως επιθυμεί ο Άρης.

Με περίπτωση του Γιαταρά ασχολείται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και μένει τις επόμενες μέρες να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Γενικότερα ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Αρη προχωρά γρήγορα και πλέον αναμένουμε μια σχεδόν… καινούργια ομάδα στη συνέχεια της σεζόν, η οποία θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον «Θεό του πολέμου» στον σωστό δρόμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ