Παίκτης της ΑΕΚ ο Κρίστισιτς!

Παίκτης της ΑΕΚ ο Κρίστισιτς!

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Σέρβο μέσο και πλέον πιέζει τον Ερυθρό Αστέρα για να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Επιβεβαιώνεται η συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών και από τους Σέρβους

Έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ είναι ο Νέναντ Κρίστισιτς, καθώς ο 28χρονος χαφ τα βρήκε σε όλα με την Ένωση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και πλέον οι δύο πλευρές ασκούν πιέσεις στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε άμεσα ο Σέρβος χαφ να ενταχθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας! Η ΑΕΚ έχει προσφέρει στον Κρίστισιτς συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, έχοντας θέσει οψιόν και για ακόμα έναν χρόνο.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Σέρβου χαφ στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί. Με τον Κρίστισιτς να μετακινείται από τώρα στην Ένωση, έπειτα από την καταβολή ενός ποσού από τους Κιτρινόμαυρους στον Ερυθρό Αστέρα. Άλλωστε η ομάδα της Σερβίας έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του 28χρονου άσου στο πρόσωπο του Μούλιτς και προκειμένου να χάσει τον Κρίστισιτς ως ελεύθερο σε έξι μήνες από τώρα, είναι σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο για να αποκομίσει ένα ποσό από την μεταγραφή του.

Οι παραπάνω εξελίξεις επιβεβαιώνονται και από τα ρεπορτάζ της Σερβίας, με το mozzartsort να αναφέρει πως η Ένωση έδωσε τα χέρια με τον Κρίστισιτς για τα επόμενα τρία χρόνια, προσφέροντας στον παίκτη περίπου 500.000 ευρώ τον χρόνο. Κάτι που δείχνει πως τα πράγματα γύρω από την μεταγραφή του 28χρονου άσου στην ΑΕΚ έχουν πάρει για τα καλά τον δρόμο τους και άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά.

Όπως διαβάσατε χθες από το 10.gr στον Ερυθρό Αστέρα έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα, με την απάντηση της ομάδας της Σερβίας στην πρόταση της ΑΕΚ να αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ