France Football: «Συμβόλαιο μέχρι το 2020 θέλει η ΑΕΚ για τον Ντιένγκ»

France Football: «Συμβόλαιο μέχρι το 2020 θέλει η ΑΕΚ για τον Ντιένγκ»

Το France Football αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλιού Ντιένγκ τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να τον κλείσουν με συμβόλαιο συνεργασίας ως τον Ιούνιο του 2020

Πριν από μερικά 24ωρα, to10.gr σας είχε ενημερώσει για το ρεπορτάζ που ήθελε την ΑΕΚ να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην MC Algier της Αλγερίας για τον Αλιού Ντιένγκ! Πρόκειται για τον 21χρονο αμυντικό χαφ του συλλόγου από την Αλγερία, με καταγωγή από το Μάλι. Ο Ντιένγκ είναι ένας δυναμικός αμυντικός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κόφτης όσο και ως οκτάρι.

Το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον για την απόκτησή του βρίσκεται σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του France Football με το δημοσίευμα να αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της MC Alger, ο μέσος Αλιού Ντιένγκ αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της Μαγκρέμπ. Ο 21χρονος από το Μάλι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ. Από την μετακίνησή του στην MC Alger τον περασμένο χειμώνα, ο Αλιού Ντιένγκ έφτιαξε πολύ γρήγορα όνομα και υπό τις οδηγίες του Μπερνάρντ Κασονί μετουσιώθηκε σε βασικό στέλεχος της πιο διάσημης ομάδας της Αλγερίας. Δυνατός και αθλητικός, ο Αλιού Ντιένγκ είναι ένας αμυντικός μέσος με την ικανότητα να οργανώνει παιχνίδι. Διεθνής 11 φορές με το Μάλι, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Τουλούζ το περασμένο καλοκαίρι καθώς και διάφορων τούρκικων ομάδων. Τώρα, η ΑΕΚ προσπαθεί να τον κλείσει με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ