Χατσερίντι: «Είναι ψέματα, δεν μιλάω με Ντιναμό ή Σαχτάρ»

Χατσερίντι: «Είναι ψέματα, δεν μιλάω με Ντιναμό ή Σαχτάρ»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να βρίσκεται σε συζητήσεις είτε με την Ντιναμό Κιέβου είτε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ – Τι είπε για τον Λουτσέσκου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων υπήρξαν δύο δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι ο Εβγέν Χατσερίντι θέλει να επιστρέψει στην Ουκρανία και μάλιστα βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουκρανίας διέψευσε τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζοντας ότι όλα είναι ψέματα. Παράλληλα, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι ο Ρουμάνος προπονητής τον έχει αφήσει εκτός πλάνων, χωρίς να του έχει εξηγήσει τον λόγο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: «Καλά. Απλώς αγωνίζομαι λίγο».

Για το αν ο Λουτσέσκου του έχει εξηγήσει τον λόγο που αγωνίζεται λίγο: «Αυτό είναι το κακό. Κανείς δεν μου έχει εξηγήσει το παραμικρό. Δεν μπορώ να καταλαβαίνω τα πάντα από μόνος μου».

Για το αν έχει προσπαθήσει να συναντηθεί με τον προπονητή: «Και τι θα γινόταν; Αυτός είναι ο προπονητής και αυτός είναι που παίρνει τις αποφάσεις. Ο πρόεδρος είναι ικανοποιημένος μαζί μου, αλλά εγώ πως μπορώ να είμαι με τον εαυτό μου, όταν δεν παίζω;».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ: «Εκτός από ένα παιχνίδι στο οποίο αντικαταστάθηκα, όλα είναι καλά. Έκανα μερικά πολύ καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά και ένα με την Βασιλεία στην Ευρώπη».

Για το αν βρίσκεται στο Κίεβο: «Ναι».

Για το υπήρξαν συζητήσεις είτε με την Ντιναμό Κιέβου είτε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ: «Δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω ποιος γράφει τέτοια πράγματα».

Για το αν οι πληροφορίες προέρχονται από την Ελλάδα: «Προφανώς. Εγώ δεν ξέρω τίποτα».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Ναι, είναι μία πολύ όμορφη πόλη με ωραίο κλίμα. Σε ότι αφορά την ζωή, όλα είναι πολύ ωραία. Το κλαμπ έχει ένα όμορφο γήπεδο και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Η γλώσσα; Πολύ δύσκολη, αλλά ήδη μαθαίνω ελληνικά. Έχω αποστηθίσει πολλές λέξεις».

Για το αν υπήρχε μία πρόταση από μία ομάδα της Ευρώπης κι όχι της Ουκρανίας αν θα τη δεχόταν:  «Αν μιλούσαμε για μία καλή ομάδα και ένα ισχυρό πρωτάθλημα, δεν θα είχα πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι τόσο η Ντιναμό, όσο και η Σαχτάρ είναι ομάδες με φιλοδοξίες: «Θα ήταν λάθος να πάω στην Σαχτάρ. Ένας παίκτης της Ντιναμό μετά από τόσα χρόνια να πάει εκεί…. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά σε αυτές τις ομάδες δεν πρόκειται να πάω».

Για το αν θα έλεγε όχι στις ρωσικές ομάδες: «Η πολιτική είναι πολιτική, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην πήγαινα εκεί».

Για το αν το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο από το ουκρανικό: «Φυσικά».

Για το αν μπορούσαν η Ντιναμό και η Σαχτάρ να ανταγωνιστούν στα ίσα τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες: «Φυσικά. Ακόμα και η Ζόρια θα μπορούσε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ